11. MULTIPAK

Multimedija u Pakracu ili popularnije – Multipak, jedno je od najvažnijih gradskih događanja kojima se Pakrac prezentira kao grad kulture, glazbe i dobrih vibracija koje se osjećaju na svakom koraku. Za vrijeme Multipaka Pakrac je jedan od najbolje ozvučenih gradova na svijetu, središte dobrog zvuka, slike, riječi, ali i mjesto susreta za brojne posjetitelje koji pohode ovaj gradić u zapadnoj Slavoniji u potrazi za onim što ne mogu čuti ni vidjeti nigdje drugdje.
S ovogodišnjim programom krećemo u utorak, 23.5., s MINI MULTIPAKOM od 10h do 13h. Istoga dana u 20h u Gradskoj knjižnici Pakrac očekuje nas projekcija dokumentarnog filma “Ljubav, smrt i njemačke marke”.
U srijedu, 24.5., također nas očekuje MINI MULTIPAK od 10 do 13h, a u 19h u Muzeju grada Pakraca nam slijedi svečano otvorenje izložbe “Harmonija pokreta” akademske slikarice Kristine Mareković.
U četvrtak, 25.5., dan započinjemo s Glazbenom vježbaonicom u 9h i MINI MULTIPAKOM (10-13h). Istoga dana u 18h u Gradskoj knjižnici Pakrac očekuje nas radionica “Pokret u slici” čiji voditelji su Petar Milić, Petra Vida i Neven Muretić, a odmah nakon radionice u knjižnici nas očekuje predstavljanje knjige i putopisno predavanje Borisa Rukavine “Island-Himalaja u pet moto priča”.
Centralni dio događanja Multipaka, točnije HI-FI izložbU svečano otvaramo u petak, 26.5., u 12h. Slušaonice će se nalaziti u prostorima Gradske vijećnice u dvorištu Janković, Muzeja grada Pakraca, Osnovne glazbene škole Pakrac, TZ grada Pakraca i Robertoshopa. Izložba je otvorena do 20h. U petak nas također očekuje “Radionica tjelesnog lutkarstva i perkusija” u Gradskoj knjižnici Pakrac s početkom u 18h, voditelj radionice je glumac Igor Baksa. Za kraj petka, a početak vikenda, imamo za Vas glazbenu poslasticu – koncert požeškog banda ELECTRIC CORN s početkom u 21h u dvorištu Janković.
U subotu, 27.5., družimo se od 10h u našem DOBROM DVORIŠTU i našim glazbenim slušaonicama. HI_FI izložbu možete posjetiti od 10-20h. Tijekom čitavog dana očekuje Vas raznolik program u našem dvorištu.
Vidimo se na 11. Multipaku u Pakracu!

Skip to content