Predstavljanje djelatnosti Zavoda za znanstveni i umjetnički rad HAZU u Požegi

U četvrtak 9.6. u Gradskoj vijećnici u Pakracu s početkom u 18.00h predstavit ćemo i približiti djelatnost Zavoda za znanstveni i umjetnički rad HAZU u Požegi.
Zavod za znanstveni i umjetnički rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Požegi djeluje od listopada 2009. godine, a osnovan je na inicijativu Požeško-slavonske županije, Gradskog poglavarstva grada Požege i Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.
Djelatnost ovog Zavoda usklađena je s programom i statutom HAZU – a, a svojim djelovanjem promiču znanstvenu djelatnost i umjetničko stvaralaštvo u gradu Požegi ali i širem gravitacijskom području.
Na predstavljanju će sudjelovati dr. sc. Snježana Jakobović, upraviteljica Zavoda za znanstveni i umjetnički rad u Požegi, akademik Milko Jakšić, voditelj Zavoda za znanstveni i umjetnički rad u Požeg, Jelena Hihlik, dipl. pov. umj., ravnateljica Muzeja grada Pakraca, Anamarija Blažević, gradonačelnica Grada Pakraca te Antonija Jozić, županica Požeško-slavonske županije.
Ovo predstavljanje je prvo predstavljanje rada Zavoda u Pakracu te vas srdačno pozivamo da ga svojim dolaskom i sudjelovanjem popratite!
Skip to content