Ljetni pub kviz – dan poslije!

Galerija fotografija koja je pred vama, a za koju je zaslužan Sandro Bilić iz Foto Imaga, na najbolji način dočarat će atmosferu sa sinoćnjeg Ljetnog pub kviza!
11 ekipa odmjerilo je snage u, kako smo rekli, lepršavom i šarenom kvizu općeg znanja, koji su zajedničkim snagama pripremili naša knjižnica, muzej i Udruga djece branitelja Domovinskog rata.

Vrhunska atmosfera, zabava, nasmijana lica, divan ambijent našeg dvorišta Janković, pivo Pivovare Slavonica i sokovi PZ Voćko – sve skupa odličan ljetni petak u Pakracu!

Kviz je bio podijeljen u pet skupina pitanja:
1. Povijesna šetnja, 2. Crveni tepih, 3. Sa sportskih terena, 4. Knjigom u glavu i 5.Pop rock kultura, a svaka skupina pitanja sadržavala je 15 pitanja koja su bila različitog formata – odgovaranje, abcd pitalice, slikopitalice, spajalica pitanja…
Borba je do samog kraja bila neizvjesna, a pobjedu je odnijela lipičko-pakračka ekipa RILA u sastavu Nives Matijević, Matija Kulhavi, Darian Husko, Tomislav Ević i Ognjen Kafka.
Za vrat su im puhali i na kraju zauzeli drugo mjesto članovi ekipe Bad Club: Davor Lepka, Siniša Babić, Andrej Marin, Deki Svjetličić, Zlatko Kubalek, Ivan Beluškov i Zoran Milaković, dok su treće mjesto zauzeli Početnici u sastavu Gorana Baschiera, Renato Ristić, Martina Zanetti Pleša, Jelena Ivanović i Goranka Gunjević.

Ostale ekipe zanimljivih naziva Ananas Ante, Family, D-Moll, Svizci, Kikiriki, Šuplja Lipka, Argonauti i Kolege također su pokazali zavidno znanje i borili se do samog kraja!

Još jednom veeeliko HVALA svima koji su sinoć došli – bilo kao natjecatelji, bilo kao publika – hvala sponzorima i pokroviteljima – Grad Pakrac, Pivovara Slavonica, PZ Voćko, TZ Pakrac, DVD Pakrac.
Sve viđeno sinoć pokazuje da su ovakvi kvizovi sadržaj koji sigurno ima svoj potencijal, okuplja, educira i zabavlja ljude različitih generacija – radujemo se i budućim ovakvim druženjima!

Ljetni pub kviz 2021 Ljetni pub kviz 2021 Ljetni pub kviz 2021

Ljetni pub kviz 2021 Ljetni pub kviz 2021 Ljetni pub kviz 2021

Ljetni pub kviz 2021 Ljetni pub kviz 2021 Ljetni pub kviz 2021

Ljetni pub kviz 2021 Ljetni pub kviz 2021