COOLturno ljeto 2023.

Ljeto nam se opasno približava, a mi ga željno iščekujemo! Želimo da bude najljepše i najsunčanije, dosta nam je ove dosadne kiše… ????

Uskoro završava i škola, djeco što planirate raditi na ljetnim praznicima? Želite provesti kvalitetno vrijeme na praznicima? Muzej grada Pakraca i Gradska knjižnica Pakrac  pripremili su za vas mjesec dana zabavnog, poučnog i zanimljivog sadržaja jer kreće nam COOLturno ljeto 2023. Program obiluje sadržajima za male, ali i za velike! ????‍????‍????‍????

Bit će tu puno radionica, predstava, filmova, druženja, čitaonica, ponešto i predavanja, glazbe, plesa i naravno našeg poznatog kviza. Nadamo se da će svatko pronaći nešto za sebe u našem programu koji traje od 15. lipnja do 15. srpnja. ????

Željni smo druženja vani tako da se većina našeg programa odvija na već svima dobro poznatoj lokaciji ➡️ DVORIŠTE JANKOVIĆ (uz neke iznimke).

I ove godine surađujemo s Osnovnom glazbenom školom Pakrac koja će četvrtkom održavati radionice pod nazivom Glazbeni četvrtak.???? (29.6., 6.7. i 13.7.)

Također i ove godine program COOLturnog ljeta financijski potpomažu Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske i Grad Pakrac????


Skip to content